Als iPhone-gebruiker wil je natuurlijk dat je kostbare bezit er altijd op zijn best uitziet. Het scherm van je iPhone is echter het meest kwetsbare onderdeel en kan snel beschadigd raken. Hier zijn vijf tips om ervoor te zorgen dat je scherm langer mooi en heel blijft.

Gebruik een hoesje

Een effectieve manier om je telefoon in topconditie te houden, is door het gebruik van een hoesje dat past bij jouw persoonlijke stijl. Er zijn allerlei soorten hoesjes verkrijgbaar, van stoere hard plastic tot zachte siliconen hoesjes. Het is belangrijk om verstandig te kiezen en jouw iPhone het ultieme bescherming te geven.

Plaats je telefoon niet in je broekzak

Het stoppen van je iPhone in je broekzak kan verleidelijk zijn, maar dit kan leiden tot druk op je telefoon en het barsten van het scherm. Het is daarom verstandig om je telefoon op te bergen in een tas of jaszak in plaats van je broekzak.

Gebruik een screenprotector

Een screenprotector is een extra laagje bescherming voor het scherm van je iPhone. Het is een dunne folie die je over het scherm plakt en die krassen en barsten kan voorkomen. Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar, van goedkope plastic folies tot duurdere glazen varianten. Kies een screenprotector die bij jouw behoeften past en geniet van extra bescherming voor je iPhone.

Leg je telefoon niet met het scherm naar beneden

Bescherm je kostbare iPhone-scherm met een screenprotector. Dit dunne laagje folie kan krassen en barsten voorkomen en zorgt ervoor dat je scherm langer meegaat. Kies een screenprotector die bij jouw behoeften past en geniet van extra bescherming voor je iPhone.

Wees voorzichtig met je telefoon

Behandel je iPhone met zorg en voorkom onnodige schade aan het scherm door hem niet te laten vallen, niet op risicovolle plekken neer te leggen en niet in de buurt van water te gebruiken. Door voorzichtig te zijn, kun je ervoor zorgen dat je iPhone-scherm langer mooi en heel blijft.

Toch kapot?

Mocht het toch gebeuren dat je scherm beschadigd raakt, dan kun je ervoor kiezen om je iPhone te laten repareren. Er zijn verschillende mogelijkheden om je scherm te laten repareren, zoals bij een Apple Store of een erkende reparatiewinkel. Weet je het niet zeker? Dan kun je in Google nog altijd zoeken naar veelvoorkomende termen als ‘telefoon reparatie Enschede’ of ‘iPhone reparatie Enschede’.Het is echter wel goed om te weten dat reparaties vaak prijzig kunnen zijn en dat het voorkomen van schade aan je scherm altijd beter is dan het moeten laten repareren. Door deze tips te volgen, kun je hopelijk lang genieten van een heel en mooi scherm op je iPhone.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *