Een hygiënische leefomgeving is van cruciaal belang voor onze gezondheid en welzijn. Desinfectie op waterbasis wordt steeds populairder als duurzaam alternatief voor traditionele reinigingsmethoden. In deze blog gaan we dieper in op hoe het Watter systeem desinfectie op waterbasis combineert met effectieve schoonmaakmethoden voor een veilige en duurzame hygiëne.

Desinfectie met elektrochemie

Het Watter systeem maakt gebruik van elektrochemische technologie om desinfectiemiddelen ter plaatse te genereren, met als hoofdingrediënten water en zout. Deze elektrochemische reactie creëert een krachtig desinfectiemiddel, hypochloriet genaamd, dat effectief bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers vernietigt.

Voordelen van het Watter Systeem

Effectieve desinfectie

Het Watter systeem biedt dezelfde of zelfs betere desinfectieprestaties in vergelijking met traditionele desinfectiemiddelen, zonder schadelijke chemicaliën.

Duurzaamheid

Het produceren van desinfectiemiddelen ter plaatse vermindert de noodzaak van verpakkingen, transport en opslag van conventionele desinfectiemiddelen, wat de milieu-impact verlaagt.

Veiligheid

Het resulterende desinfectiemiddel is over het algemeen veiliger voor mens en milieu dan sommige chemicaliën. Het irriteert de huid en ogen minder en heeft minder impact op de luchtkwaliteit.

Kostenbesparend

Door lokaal desinfectiemiddelen te genereren, worden kosten bespaard op de aanschaf en het transport van traditionele desinfectiemiddelen.

Veelzijdigheid

Het Watter systeem is geschikt voor diverse toepassingen, zoals schoonmaken en desinfecteren van oppervlakken, keukengerei, medische apparatuur en nog veel meer.

Meer Informatie

Wil je meer weten over het Watter systeem en hoe het kan bijdragen aan een veilige en duurzame hygiëne in jouw omgeving? Bezoek Watter.nl voor gedetailleerde informatie over dit innovatieve systeem.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *