Vakantie boeken, wie wil het nou niet? Iedereen wil wel een heerlijke vakantie boeken. Even er tussenuit kunnen van het dagelijkse patroon. Iedere dag weer hetzelfde riedeltje. Iedereen kent het wel. Je staat op en doet je hygiëne dingen. Je eet je ontbijt en gaat daarna naar werk. Je spendeert je hele dag op werk. Daarna kom je thuis en ga je eten. Je bent moe en gaat hangen op de bank meestal. Daarna ga je naar bed. Dit herhaalt zich eindeloos. Natuurlijk willen we dan een keer totaal wat anders. Lekker ergens heen op vakantie. We willen genieten en leuke dingen doen, vrij zijn zonder stress. Daarom boeken we een vakantie, naar een plek waar we graag heen willen.

Warm of koud land?

Hou jij van een warm land of een koud land? Je kan gaan voor een land dat zo heet is dat je de hele dag aan het strand kan liggen of kan gaan zwemmen. De hele dag schijnt de zon dan en is er een helderblauwe lucht. Dit is iets wat de meeste mensen trekt. Het klimaat in Nederland is namelijk niet zo geweldig als deze. Maar niet iedereen heeft de voorkeur voor een warm land. Anderen hebben de voorkeur voor een koud land. Naar een lekkere verkoelende plek gaan, kan ook heerlijk zijn in de zomer. En dan hoeft het nog niet eens erg koud te zijn. Het kan dan alsnog lekker weer zijn, met wellicht alleen iets meer wind of regen.

Dichtbij of verder weg?

Ga je liever naar een land dichtbij huis of naar een land verder van huis af? Het kan allebei natuurlijk. De een vindt het heerlijk om naar een land binnen Europa te gaan. Iets wat nog redelijk dichtbij huis is. Iets wat niet te gek en te ver is. De ander vindt het juist wel wat om ver buiten Europa te gaan. Om heel ver weg van huis te zijn. Dat zorgt voor net weer een hele andere ervaring dan thuis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *