Samsung is al jaren bezig met het optimaliseren van zijn smartphone line-up. Het Koreaanse merk brengt elk jaar een andere serie nieuwe telefoons uit. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze verschillende smartphone series van Samsung? Verkoopmijntelefoon legt de voordelen uit van de S, A, J, Note, Xcover, M en Fold series.

Samsung Galaxy S

De Samsung Galaxy S-serie is Samsung’s showcase en concurreert met de iPhone als showcase voor de serie. Deze smartphones hebben de mooiste schermen, strakke designs, krachtige processors en topcamera’s. Een pluspunt is dat het scherm van glas is, waardoor het iets steviger in de hand ligt. Deze telefoons kunnen met gemak de zwaarste apps aan en leveren de mooiste beelden, perfect voor het bekijken van video’s op je telefoon.

Samsung Galaxy A

De A-serie is niet zo krachtig als de S-serie, maar dat zie je terug in de prijs. Bij de A-serie heb je echter toegang tot dezelfde instellingen en apps als zijn Big Brother. Voor de A-serie heeft Samsung zich vooral gericht op het toevoegen van de nieuwste technische snufjes. Een toestel staat vooral bekend om zijn krachtige camera, je maakt in elke situatie heldere en scherpe foto’s. Kortom: de A-Serie is geweldig voor wie zijn telefoon “normaal” gebruikt, sms’t, belt en social media gebruikt.

Verkoopmijntelefoon

Heb jij nou nog leuke en nette Samsung toestellen thuis liggen? Je telefoon verkopen is dan zeker iets om over na te denken, zodat jij een leuk zakcentje kan bij verdienen. Verkoopmijntelefoon is een erkende opkoper van telefoons. Door haar goede en snelle service kan jij je geld al binnen 24 uur op je rekening hebben. 

Samsung Galaxy J

Gebruik je je telefoon vooral voor WhatsApp en bellen? Dan is de J-serie iets voor jou. De J-serie wordt gezien als de budgettelefoon van Samsung. Deze heeft dezelfde opties op het gebied van apps, maar met een iets minder esthetisch scherm en een lagere kwaliteit. Je kunt nog steeds geweldige foto’s maken en de serie goed bekijken, maar de kwaliteit is iets minder. De J serie wordt vandaag de dag niet meer geproduceerd door Samsung, maar blijft voorlopig wel beschikbaar voor aankoop. 

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note-telefoons onderscheiden zich zeker van de rest. Ook bekend als een “Phablet”, is de Note een combinatie van een telefoon en een tablet. Een ander verschil is de stylus, waarmee u aantekeningen kunt maken op uw aantekeningen. Dit maakt het ook een zeer professioneel model.

Samsung Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold-serie is een van de spraakmakende toestellen van Samsung. U kunt uw telefoon opvouwen om uw apparaat een geheel nieuwe ervaring te geven. Daarnaast valt de Fold vaak op door zijn strakke design, prettige gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *