Een tatoeage is een ontwerp, belettering of symbool dat wordt gecreëerd door inkt in de huid van een individu aan te brengen. Zowel mannen als vrouwen krijgen al eeuwen tatoeages. Tegenwoordig worden tatoeages steeds gebruikelijker. Omdat mensen beseffen hoe leuk ze kunnen zijn om te krijgen en mee te pronken! Er was echter een tijd dat tatoeages als taboe werden beschouwd en alleen beschikbaar waren voor mensen die jarenlang stage hadden gelopen in tattoostudio’s. We zijn hier vandaag om een aantal populaire mannelijke tatoeage stijlen uit te leggen, zodat je weet wat trending is!

7 te gekke stijlen voor tatoeages voor mannen

Hier zijn de zeven gaafste tatoeage stijlen voor mannen:

1) Dotwork tatoeages

Deze tatoeages komen in een verscheidenheid van kleuren en zijn meestal geometrische ontwerpen. De tatoeage zal bestaan uit stippen die vormen creëren. Soms zijn ze zwart omlijnd.

2) Blackwork tatoeages

Deze tatoeages zijn ook bekend als “fine-line tatoeages”. Dit komt omdat ze met zwarte inkt worden gedaan om vele vormen of afbeeldingen met dunne lijnen te creëren. Eenvoudige voorbeelden zijn vogel voetafdrukken of engelenvleugels.

3) Geometrische tatoeages

Deze zijn super populair op dit moment omdat ze er zo ingewikkeld en mooi uit kunnen zien! Ze komen in allerlei verschillende vormen en maten, zoals tribale zonnen of caleidoscopen.

4) Mandala stijl

Een van de meest populaire stijlen deze dagen, mandala’s kunnen zowel zwart-wit of kleurrijk zijn. Ze zijn meestal cirkelvormig, maar je kunt ze overal op je lichaam krijgen!

5) Tatoeages met letters

Belettering is altijd al populair geweest, maar meer mensen krijgen ze nu vanwege hoe cool ze eruit zien! Ze kunnen worden gedaan in verschillende lettertypen en maten. Iets wat je vaak ziet bij tatoeages voor mannen.

6) Aquarel tatoeages

Ze zijn super zacht en zien eruit alsof het schilderijen zouden kunnen zijn. Sommige ontwerpen kunnen zelfs vervagen van je huid in bepaalde hoeken of in bepaalde lichten om ze zeer realistisch te laten lijken.

7) Abstracte tatoeages

Deze zijn groot en helder, maar ze hebben geen specifieke vorm. Ze kunnen bestaan uit verschillende kleuren, lijnen of vormen die allemaal samen komen om één mooie tattoo te maken! Vaak zie je bij tatoeages voor mannen dat hierdoor een hele sleeve ontstaat.

Tegenwoordig maken tatoeages je stijl helemaal af. Overal waar je kijkt zie je mensen met tattoo’s, het is al lang geen taboe meer. Het is ondertussen eerder een fashion statement. Wil je nog meer te weten komen over stijl? Check de andere blogs!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *