Als je op zoek bent naar een vloerkleed voor in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of entree, dan is een jute vloerkleed de perfecte keuze. Jute vloerkleden zijn duurzaam en kunnen worden gebruikt als vloerkleed of onder meubels als beschermlaag tegen gemorste vloeistoffen en vuil. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en vormen, zodat ze in elke ruimte met stijl passen. De neutrale kleur van deze natuurlijke vezel betekent dat het goed past bij elk decoratieschema. In deze blogpost gaan we je alles wat je moet weten over een jute vloerkleed vertellen. Dus lees snel verder!

Alles wat je moet weten over jute vloerkleden

Veel mensen willen meer weten over jute tapijten omdat ze zacht en duurzaam zijn en perfect geschikt voor gebruik in elke kamer. Er zijn veel verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar om het perfecte vloerkleed te kopen. 

Oriëntatie

Jute is een natuurlijke vezel. Het is niet gedraaid en kan worden samengebundeld om een tapijt te produceren. Een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit en duurzaamheid van jouw jute tapijt beïnvloeden, is de oriëntatie van de vezels. De twee meest voorkomende oriëntaties zijn rechtsdraaiend en linksdraaiend.

Diameter

De diameter verwijst naar de breedte van het eindproduct. Dit dicteert of je aangepaste maten moet bestellen of niet. De meest voorkomende diameters zijn 56, 65 en 80 cm.

Grootte van het tapijt 

Het is belangrijk om te weten hoe groot je kamer is voordat je een jute vloerkleed kiest. Een standaard loper heeft een afmeting van 145cm x 200cm (57 “x 78”).

Duurzaamheid 

Jute is een van de meest duurzame tapijten op de markt. Hierdoor het ideaal is voor plekken in het huis waar veel mensen doorheen lopen, zoals woonkamers en gangen. De dorstige textuur van jute betekent ook dat gemorste vloeistoffen en vuil er niet te lang op blijven liggen, maar er in plaats daarvan in trekken.

Hoe koop je vloerkleden online?

Online vloerkleden kopen is snel, gemakkelijk en handig. Het kost misschien meer tijd om het perfecte tapijt te vinden, maar het bespaart je zowel tijd als geld. Je kunt in alle rust jouw opties vergelijken voordat je tot een aankoop overgaat. Je kunt ook beoordelingen lezen en vragen stellen aan andere klanten.

Een jute vloerkleed is zo’n veelzijdig materiaal omdat het er overal goed uitziet en in zoveel verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar is. Bij het kopen van een jute tapijt online, vergeet dan niet over de oriëntatie van de vezels, diameter metingen, grootte eisen en duurzaamheid factoren. Deze informatie zal ervoor zorgen dat u precies krijgt waar u naar op zoek was!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *