Het is natuurlijk geweldig om op vakantie naar een resort te gaan waar alles voor je geregeld wordt. Daarentegen worden reizen met campers steeds populairder. Een Camper kopen is niet meer uniek; steeds meer mensen doen het. Je hebt veel vrijheid, maar er zijn ook andere redenen waarom je met een camper op vakantie zou moeten gaan. Lees er alles over in deze blog!

Campers zijn comfortabel

Er zijn ontzettend veel soorten campers verkrijgbaar, maar allemaal staan ze garant voor veel comfort. Meestal komt een camper namelijk met allerlei faciliteiten, zoals een douche, slaapplek, radiator, en keuken. Daarnaast biedt een camper Occasion veel ruimte. Met de auto of het vliegtuig zit je er vaak mee dat je beperkt bent in wat je mee kunt nemen. Een camper biedt echter genoeg ruimte voor al je spullen, zodat je zelfs fietsen mee kunt nemen. Je spullen reizen steeds met je mee, waardoor je geen stress hebt met het in- en uitpakken. Verder voelt een camper vertrouwd; het is een soort huis op wielen.

Budgetvriendelijk 

Een camper biedt accommodatie en een manier om jezelf te transporteren. Daarnaast is een kampeerplaats onderweg veel goedkoper dan een hotelkamer. Doordat de camper een ingebouwde keuken heeft, hoef je ook niet steeds ergens uit eten te gaan. Het lijkt in eerste instantie duur om een camper te kopen of te huren, maar al bij al valt het ontzettend mee, vooral als je het vergelijkt met een vakantie op een resort of in een hotel.

Je bent vrij

We zeiden het al eerder, maar we benadrukken het graag nog eens: met een camper heb je ontzettend veel vrijheid. Je kunt je eigen reisschema bepalen, je reist in je eigen tempo en je bent nergens aan gebonden. Deze vrijheid zorgt voor een avontuurlijke reis. Met een camper heb je namelijk ruimte voor spontane gebeurtenissen, wat ontzettend leuk is.

Ervaar de natuur

Tijdens je reis met je gehuurde of gekochte camper kun je optimaal genieten van de mooie wegen, de verborgen plekken, nationale parken en het prachtige uitzicht die je onderweg tegenkomt. Tijdens een camperreis hoef je je nooit te haasten en je kunt onderweg gerust een paar keer stoppen om foto’s te maken.

Een camper staat garant voor een geweldige reis

Wanneer je per camper reist, hoef je je niet te haasten naar het vliegtuig, zit je niet met lange vluchten of ellenlange rijen bij de douane. Je hoeft ook niet bang te zijn te bagage onderweg te verliezen. Met een camper reis je in je eigen tempo en hoef je geen rekening te houden met vluchttijden, bustijden of wanneer je moet inchecken in een hotel. Een ander voordeel van reizen met de camper is dat je er een sterkere band met je reisgenoten krijgt, want je bent op elkaar aangewezen en van elkaar afhankelijk.

Huur een camper

Weet je nog niet zeker of jij er geschikt voor bent om een roadtrip met de camper te maken? Koop er dan niet meteen eentje, maar ga huren! Op deze manier kun je kijken of reizen met een camper bij je past en of je het leuk vindt. Na het huren is het natuurlijk niet nodig meteen een camper te kopen. Door een camper te huren heb je namelijk wel de lusten, maar niet de lasten die ermee gepaard gaan. Kijk eens bij camperverhuurders, zij hebben campers in alle soorten en maten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *