Ben je op dit moment de trotse eigenaar van een beleggingspand? Is er echter een goede reden waarom je afscheid van dit beleggingspand wilt gaan nemen? Dan doe je er verstandig aan om je vastgoedpand zo snel mogelijk te verkopen. De prijzen voor het vastgoed liggen nu immers heel hoog; je ontvangt dan ook een geweldig bedrag voor je beleggingspand.

Een terechte vraag hierbij is wel aan wie je nou je beleggingspand kunt verkopen. Enkele mogelijkheden daarvoor vind je hieronder.

Aan een particulier

Vrij veel particulieren zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe woning. Heb jij een prachtig appartement of een prachtige woning als beleggingspand gekocht? En wil je daar graag afscheid van nemen? Dan zijn de particulieren een ideale doelgroep voor je. Veel particulieren zijn inmiddels wanhopig, waardoor zij een flink bod uit gaan/kunnen brengen op je woning. Dát betekent dat je je beleggingspand tegen een mooi kunt verkopen.

Aan een vastgoedbelegger

Een andere optie die je hebt, is om je beleggingspand aan een vastgoedbelegger te vinden. Om meerdere redenen is dit de meest interessante optie. Je bent namelijk van een snelle en vlekkeloze afhandeling verzekerd, terwijl een vastgoedbelegger ook precies weet wat je pand waard is. Je krijgt dan ook een reëel bod zonder verdere voorwaarden. Op de website van een vastgoedbelegger vind je hier meer informatie over.

Aan een investeringsmaatschappij

Je kunt er ook voor kiezen om je vastgoed aan een investeringsmaatschappij te verkopen. In principe komt dit op hetzelfde neer als bij de verkoop aan een vastgoedbelegger. In beide gevallen ben je in ieder geval van de nodige gemakken verzekerd.  

Wat is voor jou de beste optie? Dat hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Het soort beleggingspand dat je gaat verkopen, is ook nog bepalend. Heb je bijvoorbeeld een appartement in een grote stad? Dan ben je spekkoper; daar kun je echt alle kanten mee op.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *