De Verenigde Staten is een populair land om te bezoeken. Jaarlijks genieten vele toeristen van een trip door dit veelzijdige land. Tijdens je reis kun je genieten van een afwisselend landschap en van de vele steden die allemaal hun eigen karakter hebben.

Hieronder lees je welke steden je zeker moet bezoeken als je in de Verenigde Staten bent.

New York

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten. De stad is verdeeld in vijf districten: Brooklyn, Queens, Staten Island, the Bronx en het eiland Manhattan. Het is een razendpopulaire stad om te bezoeken. Jaarlijks ontvangt New York meer dan 60 miljoen toeristen. Ze genieten in the Big Apple van de vele bezienswaardigheden die deze stad rijk is.

Wat mag je niet missen in New York

Deze stad heeft vele highlights Maar wat mag je niet missen in New York?

  • In het centrum van de stad, in Manhattan, staat het Empire State Building.
    Vanaf deze 381 meter hoge wolkenkrabber heb je een adembenemend uitzicht over de stad.
  • Breng ook een bezoekje aan het populaire Central Park en ontdek op de fiets de vele trekpleisters van dit park.
  • Het Vrijheidsbeeld is een must-see als je in New York bent. Koop tijdig je tickets, zodat je zeker een bezoekje kunt brengen aan deze bezienswaardigheid.

San Francisco

Aan de westkust, in Californië, ligt de heuvelachtige stad San Francisco. De bekendste bezienswaardigheid is de Golden Gate Bridge. Deze twee kilometer lange hangbrug kun je het beste met de fiets verkennen.

In de baai van San Francisco ligt de voormalige gevangenis Alcatraz. Deze beruchte gevangenis is zeker de moeite om te bezoeken.

Los Angeles

Ten zuiden van San Francisco ligt de miljoenenstad Los Angeles. Deze stad staat bekend om haar entertainmentsector. Waan je een filmster op de Walk of Fame, ga beroemdheden spotten in Beverly Hills en drink een drankje bij het beroemde strand van Venice Beach.

Natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige steden in de Verenigde Staten. In een online travel magazine vind je nog meer tips van bijzondere steden in de Verenigde Staten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *