Veel mensen leven van dag tot dag, en denken niet aan de toekomst. Toch is het verstandig om nu al te investeren voor later. Daarom hebben we in dit artikel wat mogelijke investeringen verzameld!

Horloges

Ben je fan van mooie horloges? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Horloges kunnen namelijk een goede investering zijn! Je moet hier echter wel de benodigde kennis voor hebben. Niet iedere horloge is namelijk een goede investering! Merken die het doorgaans wel goed doen als investering zijn onder meer Patek, AP en Cartier. Waarom? Omdat dergelijke merken vaak geen onbeperkt aantal van een model uitbrengt, maar juist een beperkt aantal. De vraag is daarentegen wel erg groot, omdat het immers bekende en mooie horlogemerken zijn. Hierdoor stijgt de waarde dus!

Zilver en goud

Zijn exclusieve horloges toch iets te duur voor jouw budget? Dan kun je ook investeren in puur zilver en goud. Zilver en goud zitten namelijk al eeuwen lang in bijna alle sieraden wel verwerkt. Niet gek ook, goud en zilver zien er immers prachtig uit. Echter is ook hier weer sprake van een bepaalde schaarste; zilver en goud worden namelijk gewonnen uit de aarde. Veel van het goud en zilver in de aarde is al opgegraven. Wanneer al het zilver en goud uit de aarde is, is het dus op. Het kan niet meer bij gemaakt worden, terwijl de vraag naar sieraden altijd zal blijven. Dit zorgt dus voor een prijsstijging van zilver en goud!

Crypto

Vind je goud en zilver maar ouderwets, en ben je opzoek naar iets moderner? Dan kan crypto een leuke optie voor je zijn. Crypto is digitaal geld, en heeft in de afgelopen jaren erg veel populariteit gewonnen. De bekendste cryptomunten zijn de Bitcoin, Ethereum en Cardano. Er bestaan echter nog veel meer dergelijke munten. Het verhandelen van crypto doe je op een exchange, zoals Mandala. Met een Mandala referral ID code krijg je meteen een leuke welkomstbonus. Let wel op: crypto staat nog in de kinderschoenen. Dit betekend dat er nog weinig over bekend is, en er veel risico’s zijn. Lees je dus altijd eerst goed in voordat je investeert in crypto, en investeer alleen geld dat je kunt missen. Gebruik altijd je gezond verstand!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *