Research chemicals zijn feitelijk niets meer of minder dan designer drugs. Legale drugs die vaak hetzelfde effect hebben als verboden middelen die inmiddels op de opiumlijst staan. Wil je met designer drugs aan de slag, maar wil je er meer over weten? Lees dan onze blog, want wij geven tips over research chemicals bestellen.

Wat zijn research chemicals?

Research chemicals zijn simpel uitgelegd gemanipuleerde drugs. Op een manier, zodat de stoffen die gebruikt worden ook legaal zijn. Daarom is het ook legaal dat designer drugs wordt gemaakt en verkocht wordt. Deze middelen hebben evenals illegale drugs een verdovende, stimulerende of versterkende werking. Echter zijn ze op moleculaire basis zodanig aangepast dat ze door de wet (nog) niet verboden zijn.

Research chemicals bestellen? Kies voor een betrouwbare aanbieder

Het is een open deur die we intrappen, maar we willen graag benadrukken dat het van belang is dat je alleen bij betrouwbare aanbieders research chemicals bestellen gaat. Waarom? Omdat deze partijen zich houden aan de strikte wet- en regelgeving en dat ze fors investeren in research en development. De drugs wordt ook uitvoerig getest alvorens het op de markt verschijnt en op die manier weet je vrijwel zeker dat de research chemicals ook betrouwbaar en veilig zijn. 

Wil je zeker weten of een aanbieder of een merk betrouwbaar is? Dan is het verstandig om zelf wat research te doen. Struin het internet af op zoek naar informatie en probeer bijvoorbeeld de reviews van andere klanten te lezen. Die vaak wel het een en ander te vertellen hebben over de drugs of de aanbieder wat en waar ze hebben besteld.

Gebruik gezond verstand

Hoe je het ook verkoopt, maar research chemicals bestellen is altijd risicovol. De belangrijkste tip die we dan ook kunnen geven is om je gezonde verstand te gebruiken. Denk bijvoorbeeld goed na of de drugs ook te combineren is met bijvoorbeeld de medicijnen die je slikt en volg ook altijd de instructies. Houd je ook altijd aan de aanbevolen dosering. In dat opzicht verschilt het gebruik van designer drugs niet met dat van bijvoorbeeld medicijnen of supplementen.

Research chemicals bestellen in het buitenland

In het buitenland kun je vaak goedkopere research chemicals bestellen, maar dat heeft ook een reden. Dit zijn vaak designer drugs die minder goed zijn ontwikkeld en getest en dat neemt logischerwijs ook wat risico’s met zich mee. De wet- en regelgeving in bepaalde landen zijn bijvoorbeeld niet zo strikt als in Nederland en ze mogen bepaalde stoffen gebruiken die hier wel verboden zijn, maar in dat land niet.

Een andere belangrijke reden om gewoon in Nederland research chemicals bestellen, heeft te maken met het feit dat je altijd het risico loopt dat je pakket niet aankomt. Als het pakket door de douane wordt onderschept, loop je het risico dat je het pakketje nooit ontvangt en dat je ook naar je geld kunt fluiten. Dus wees verstandig en bestel legale en goed geteste research chemicals in Nederland om problemen te voorkomen.

Benieuwd wat er allemaal is? Bekijk eens Bromazolam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *