Bij de nieuwste haar trends voor mannen draait alles om de undercut. Als je dik, vol haar hebt, is dit een geweldige look voor jou! De populairste variaties van het kapsel zijn met getextureerde lagen en langer aan de bovenkant met korte zijkanten. Je kunt het ook glad achterover dragen of in een gemakkelijke vetkuif. Mannen die hun lokken liever kort houden, kunnen de faux hawk-geïnspireerde stijl uitproberen. Deze is de laatste tijd populair onder beroemdheden. Om je stijl af te maken, gebruik je wat volumineuze producten om je manen bij de wortels meer volume te geven. Vervolgens werk je het af met een matte wax of pommade voor meer textuur bovenop – glans is niet nodig!

Hoe rock je het undercut kapsel?

Het undercut kapsel is een geweldige stijl voor mannen met dik haar, en het kan op vele manieren gedragen worden. Om deze coole look te rocken, gebruik je de beste volume gevende producten. Voor meer volume bij de haaraanzet werk je het af met een matte wax of pommade. Glans is niet nodig!

Wat zijn de beste haar producten?

De beste producten om je haar te stylen zijn de producten die bij je natuurlijke textuur passen. Als je krullend haar hebt, probeer dan producten te gebruiken om weerbarstige krullen te temmen of creëer gedefinieerde golven met luxueuze texturen. Mannen met steile lokken kunnen beter geen producten gebruiken die te glanzen of te veel licht weerkaatsen, want die doen het haar dunner lijken.

Hoe de nieuwste haar trends voor mannen onze sociale-media cultuur weerspiegelen

De nieuwste haartrends voor mannen weerspiegelen onze sociale-mediacultuur. Sociale media zijn een van de grootste drijfveren voor verandering in hoe we waarnemen wat acceptabel is om eruit te zien.

Mannen omarmen de korte, bijgesneden stijlen die populair worden op Instagram en Snapchat, omdat het wordt gezien als een manier om eigentijds te blijven en toch werk gedaan te kunnen krijgen.

Naast deze haar trend zijn er natuurlijk meerder haarstijlen die je kunt dragen. Check de rest van de website voor nog veel meer te gekke blogs

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *