Tegenwoordig is het voor veel vissers vanzelfsprekend om doodaas via het internet te kopen. Door de razendsnelle levering gecombineerd met de vacuüm verpakkingen die worden verstuurd in een gekoelde tempex box, is dit de perfecte uitkomst voor vissers die geen zin of tijd hebben om zelf doodaas te vangen. Het kan namelijk erg veel tijd innemen om zelf voorntjes, kolbleitjes of kleine brasempjes te vangen. Daarnaast beschikken ook veel vissers niet over een vacuümmachine. Hierdoor zal de vis niet altijd vers blijven en zullen de vissen niet lang vers blijven in de diepvries. Ze zullen namelijk langzaam maar zeker gaan indrogen. Dit wil je natuurlijk niet!

Hoe vaak moet je aas kopen?

Als jij gaat vissen op snoeken, weet je nooit zeker hoeveel aasvissen je nodig zult hebben. De ene dag heb je aan 1 aasvis genoeg, de andere dag gebruik je gerust 15 aasvissen als de vangsten meezitten. Je verspilt soms ook nog wel eens een aasvis of met een misser raakt je aasvis te beschadigd om nogmaals te gebruiken. Hierdoor blijft het erg lastig hoeveel doodaas je moet meenemen naar de waterkant. Gelukkig is dit tijdens het bestellen van doodaas geen enkel probleem. Wanneer jij jouw doodaas namelijk meeneemt in de gratis EPS box, zul je zonder enig probleem de aasvissen de gehele dag bevroren kunnen houden. Doordat het doodaas mooi los van elkaar verpakt zit, kun je eenvoudig één vis losbreken en de rest van de aangebroken verpakking bevroren houden. De aangebroken verpakking kun je daarom ook gewoon weer invriezen, geen verspilling dus!

Waar kun je doodaas kopen?

Ga jij online doodaaskopen ? Dan is het belangrijk om te kijken waar je besteld. Er zijn veel aanbieders met ontzettend veel verschil in kwaliteit. Marktleider op het gebied van het online bestellen van doodaas is zonder enige twijfel doodaasbestellen. Naast de ontzettend snelle levering van: Op werkdagen voor 21:30 besteld = de volgende dag in huis, is het doodaas ook echt van hoogwaardige kwaliteit! Naast het gigantische assortiment doodaas kun je ook vele andere producten kopen. Denk hierbij aan een dobber, onthaaktang of onderlijn voor het snoek vissen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *