Thomas Shelby is door d succesvolle Netflixseries Peaky Blinders over de hele wereld bekend. Het hoofd van de bekende bende uit Birmingham staat vooral bekend om zijn sterke karakter en doortastendheid als ondernemen. Ondanks zijn wat criminele activiteiten is hij door zijn grote successen en zijn boeiende levensstijl een voorbeeld voor velen. 

Peaky Blinders kunst

Door de jaren heen is Thomas Shelby vele malen op als kunst vastgelegd. Zowel op poster, canvas als glas. Niet geheel onverwachts waren deze kunstwerken erg populair onder zowel zakenmensen en ondernemers als vele anderen. Wie is er nou niet onder de indruk geraakt door de Peaky Blinders en met name Thomas Shelby. Ondanks dat de hele bende populair is steekt Thomas Shelby er qua populariteit met kop en schouders bovenuit. Het is dan ook geen verrassing dat de canvassen waar Cillian Murphy op afgebeeld staat het meest populair zijn. 

Peaky Blinders canvas

Als jij je ook wilt laten inspireren door Thomas Shelby en de Peaky Blinders dan kan je het beste kiezen voor een prachtig Peaky Blinders canvas. Naast canvas kan je natuurlijk ook voor andere materialen kiezen zoals plexiglas of metaal. Ondanks dat dit alleen prachtige materialen zijn komt een kunstwerk op canvas vaak beter tot leven. Dit komt doordat een canvas dikker is wat maakt dat het schilderij meer de ruimte in komt en beter opvalt. Maar plexiglas en aluminium hebben natuurlijk ook hun eigen charme. Het is vooral belangrijk om te kijken wat je zelf het mooiste vindt. 

Waar koop je een Peaky Blinders canvas?

Een Peaky Blinders canvas kan je tegenwoordig makkelijk online bestellen. Waar je vroeger veel moeite moest doen om een specifiek canvas te vinden, is dit tegenwoordig erg makkelijk. Op het internet vind je vele webshops die prachtige wall art aanbieden, vaak hebben ze grote collecties waardoor je alles kan vinden wat je zoekt. Doordat veel kunst tegenwoordig gedrukt wordt kan het snel geleverd worden. Een van de webshops waar je wall art kan kopen is wallpiece. Al hun canvassen worden in Nederland gedrukt dus je hebt ze ook snel in huis!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *