5 tekenen dat je huis besmet kan zijn met ongedierte

1) Je vindt uitwerpselen of huid in de buurt van uw voedsel of producten 

Als je merkt dat er tekenen van ongedierte rond je eten zijn, dan is dat een duidelijke aanwijzing dat ze hun weg in je huis gevonden kunnen hebben.

Je moet ook op je hoede zijn als de uitwerpselen en de huid lijken op die van knaagdieren, want deze dragen veel ziektes met zich mee die je erg ziek kunnen maken.

2) Je ziet levend ongedierte in uw huis

Als je levend ongedierte in of rond je huis ziet, kan het zijn dat ze zich al binnen hebben gevestigd. Als er sprake is van een plaag of insectenplaag, kan je het beste meteen de ongediertebestrijding bellen voordat het probleem verergert. Dit geeft hen genoeg tijd om alle tekenen van ongedierte dat aanwezig is in of rond uw huis volledig te elimineren.

3) Je begint een muffe geur op te merken die niet weggaat 

Ongedierte nestelt zich graag in warme, donkere ruimtes waar ze gemakkelijk bij voedsel en water kunnen. Ze houden ook van ruimtes die niet goed geventileerd of luchtig zijn. Dit is de reden waarom je een muffe geur kunt opmerken als er een plaag in je huis is. Als dit gebeurt, bel dan meteen de ongediertebestrijders!

4) Je huisdieren krabben zich meer, wat leidt tot haaruitval en roodheid 

Ongedierte eet graag voedsel voor huisdieren en kan ervoor zorgen dat huisdieren zich ongemakkelijk voelen. Als je merkt dat je katten of honden meer krabben, kan dit een teken zijn dat ongedierte zijn weg naar je huis heeft gevonden. Andere tekenen van ongedierte plagen zijn haaruitval en roodheid op de huid als gevolg van beten van deze vervelende kleine beestjes!

5) Je begint dode insecten in je huis te vinden 

Als je dode insecten of ongedierte in je huis ziet, is de kans groot dat er al een plaag is. Het is het beste om zo snel mogelijk de ongediertebestrijding te bellen zodat zij verdere schade kunnen voorkomen en het ongedierte kunnen verwijderen voordat het de tijd heeft om zich voort te planten. Houd ook een oogje in het zeil voor levende insecten als je deze vindt!

Er zijn vele signalen voor wanneer je last kunt hebben van ongedierte. Gelukkig is er ongediertebestrijding die je kan helpen om hier vanaf te komen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *