De geboorte van elk kindje mag gevierd worden en dat kan natuurlijk niet zonder een leuk kraamcadeautje. Heb je moeite om een keuze te maken en wil je graag iets geven waar de kersverse ouders echt iets aan hebben? Met deze vijf handige kraamcadeautjes heb je gegarandeerd succes en maak je iedereen blij.

Luieremmer

Het eerste handige kraamcadeau is een luieremmer en in het bijzonder die van het merk Starplus. Een luieremmer is een speciale prullenbak voor vieze luiers en is bijzonder handig in de buurt van elke commode. Wat maakt de luieremmer van Starplus zo bijzonder? Hij heeft een actieve koolstoffilter die eraan bijdraagt dat hij geurloos is. Hij is verder makkelijk en veilig in gebruik en heeft een capaciteit van 30 luiers.

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken of luiers zijn ook een handig cadeau om te geven, je kan hier bijna niet genoeg van hebben. Dit multifunctionele cadeautje kan gebruikt worden voor het afdrogen, als laken, luier, voor het inbakeren, tijdens het voeden en het verschonen. Hydrofiele doeken zijn van zacht en dun materiaal, te verkrijgen in allerlei kleuren, met of zonder print. Nog een voordeel is dat dit kraamcadeau binnen elk budget past.

Luiertaart

Wat heb je als nieuwe ouders de eerste jaren meerdere keren per dag nodig? Luiers! Gewoon een pak luiers is handig, maar niet echt leuk om te geven. Maak je van die luiers een luiertaart, dan kom je op kraamvisite met een cadeautje waar elke ouder blij van wordt. Je kan een luiertaart kant en klaar kopen, maar je kan hem ook zelf maken waardoor hij binnen elk budget past. Je kan het zo gek maken als je zelf wil en hem bijvoorbeeld aankleden met hydrofiele doeken en rompertjes.

Slabbetjes en spuugdoekjes

Nog een handig kraamcadeautje wat veel gebruikt zal worden en binnen elk budget past zijn slabbetjes en spuugdoekjes. Let er bij slabbetjes op dat ze verstelbaar zijn met bijvoorbeeld knoopjes of klittenband. Haal slabbetjes en spuugdoekjes in verschillende leuke kleuren of printjes. Het is ook leuk om ze te verwerken in bijvoorbeeld een luiertaart of kraammand.

Cadeaukaart

Vind je het lastig om een leuk en handig kraamcadeautje te vinden en ben je bang hetzelfde te geven als iemand anders ga dan voor een cadeaukaart. Misschien is dit niet het meest spannende cadeautje om te geven, maar het is zeker wel handig. In de kraamtijd worden ouders en kind overladen met cadeaus. Het leuke van een cadeaukaart is dat ze hier zelf wat voor kunnen uitzoeken of het kunnen gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld iets duurders.

Keuze genoeg

Ben jij op zoek naar een handig kraamcadeautje dan heb je verschillende opties. De luieremmer van Starplus is een aanrader, maar past niet binnen elk budget. Hydrofiele doeken, slabbetjes en spuugdoekjes wel en daar kun je nooit genoeg van in huis hebben. Heb je de tijd om iets moois te maken, ga dan voor een luiertaart. Tot slot kun je ook gaan voor een cadeaukaart waarmee de kersverse ouders zelf iets uit kunnen kiezen. Wat je ook kiest, succes is gegarandeerd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *