Ben jij werkzaam als zzp’er, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om een duur kantoorpand te moeten huren aan de herengracht. Vooral niet wanneer dit maar voor enkele dagen per maand is om bijvoorbeeld je administratie te doen. Heb jij niet de mogelijkheid om thuis te werken of ben je gewoon liever in een andere omgeving? Dan is een flexwerkplek natuurlijk de perfecte oplossing om voor relatief weinig geld toch op een andere locatie te kunnen werken. Vooral in de grote stad, zoals in Amsterdam zijn er tal van mogelijkheden voor een perfecte werkplek. Om je een idee te geven welke mogelijkheden er allemaal zijn, hebben we een top 5 voor je samengesteld met de meeste populaire flexplekken in Amsterdam.

Waarom kiezen voor een flexplek?

De voornaamste reden waarom mensen kiezen voor een werkplek in Amsterdam, is omdat het simpelweg een stuk voordeliger is. Je kunt je voorstellen, dat het huren van een werkplek in Amsterdam in een kantoor met allemaal andere stukken voordeliger is, dan wanneer je zelf een volledig kantoor moet afhuren. Het enige wat je namelijk vaak nodig hebt, is een bureaustoel en een internetaansluiting. Deze faciliteiten zijn overigens op iedere flexwerkplek tegenwoordig wel te vinden. Zo heb je met een flexwerkplek in Amsterdam dus niet te maken met torenhoge huurkosten en kun je het opzeggen wanneer je zelf wilt. Kortom, ontzettend veel voordelen dus!

De 5 populaire flexplekken in Amsterdam

Flexibele werkplekken zijn er in Amsterdam in overvloed. Logisch, want het is voor een startende ondernemer natuurlijk niet te doen om direct een hoop geld uit te moeten geven aan het huren van een pand. Mede daarom spelen veel kantoren hier op in en stellen ze een deel van de ruimte ter beschikking als flexwerkplek. Vooral wanneer ze deze ruimte zelf niet nodig hebben, kunnen ze op een mooie manier wat extra inkomsten genereren. Dus wil jij weten welke 5 plekken het fijnst zijn om te werken, bekijk dan snel deze top 5:

  1. HNK Amsterdam
  2. Meet Berlage
  3. Amsterdam Offices
  4. Panorama West
  5. WeWork

Zoals je kunt zien zijn er tal van mogelijkheden waar jij heerlijk rustig alleen kunt werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het betalen van een maandelijks enorme hoge huur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *