Wanneer de eerste zonnestralen weten door te breken, dan gaan we massaal thuis aan de slag met het schoonmaken en opruimen van ons huis. Dit betekent vaak dat we onze oude spulletjes weggooien, zodat er plaats kan worden gemaakt voor iets nieuws. Door eens flink aan de slag te gaan met je kledingkast, zul je merken dat er tal van kleding en schoenen zijn, die je eigenlijk al een tijdje niet meer draagt. Vaak worden deze bewaard met de illusie dat ze ooit wel weer in de mode komen. Vooral voor schoenen is dit vaak het geval. Maar wat zijn nu eigenlijk de schoenentrends voor 2022 als het gaat om de lente en ook de zomer?

De ballerina

De kans dat jij ze nog in de kast hebt liggen is natuurlijk ontzettend groot! De ballerina is namelijk helemaal terug van weggeweest. Waar deze schoenen tot enkele jaren geleden volledig werd afgeschreven, zijn ze voor deze zomer een absolute must have voor ons jouw zomers outfit. Het grote voordeel aan deze schoen, is dat ze zomer casual als zakelijk gedragen kunnen worden. Heb jij ze nog niet in je kast, wacht dan niet en shop ze nu!

Dad Shoes

Deze trend is niet voor iedereen weggelegd, maar wel een absolute topper als je het ons vraagt! Deze sneaker kenmerkt zich door de ietwat logge, maar toch speelse look. Perfect voor zowel op straat als in de sportschool. Eén van de populaire merken die een breed scala sneakers aanbiedt, dat is Gabor.

Dr. Martens

Waar Dr. Martens vooral bij het grote publiek bekend is van de karakteristieke boots, hebben ze dit voorjaar ook sandalen in het assortiment. Deze sandalen zijn stijlvol en ‘edgy’ tegelijk. Het grote voordeel van Dr. Martens, is dat ze ontzettend duurzaam zijn, aangezien ze toch zeker wel enkele jaren meegaan. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu dus! Ben jij op zoek naar deze te gekke sandalen, neem dan eens een kijkje bij Durlinger.

Plateauzolen

Niet het meest voor de hand liggen wanneer je van plan bent een flink stuk te gaan lopen, maar deze schoenen zijn een absolute must have voor iedere vrouw. Ze staan chique, stijlvol en maken je outfit compleet. Je shopt ze Kies voor de kleur zwart en maak een absolute onuitwisbare indruk op vrienden en familie! Een bijkomend voordeel, is dat deze schoen je direct tot wel 10 centimeter langer maakt. Perfect wanneer je een stukje langer wilt zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *