Waar let je op bij het laten maken een nieuwe website door een webdesign bureau? 

Een aantal zaken zijn belangrijk om vooraf goed te controleren. Denk hierbij aan het systeem waar de webbouwer de website in maakt. Maar ook zaken als eigendom, marketing en onderhoud is belangrijk om rekening mee te houden. Dat alles moet natuurlijk wel binnen jouw budget passen. Het laten maken van een nieuwe website kost al snel een hoop geld, maar zie dit niet als weggegooid geld maar als slimme zakelijke investering. Het doel is namelijk om hiermee nieuwe klanten binnen het halen en zo extra omzet te genereren. “If you pay peanuts, you get monkeys” is van toepassing bij veel website bouwers. Ga daarom nooit standaard voor de goedkoopste, maar vergelijk het aanbod van meerdere webdesign bureaus goed met elkaar. Ga voor het bureau dat écht een goede en winstgevende website voor jou maakt.

Waarom webdesign belangrijk is

Is jouw bedrijf al online? Zonder website laat je als ondernemer kansen liggen. Een gemiddelde ondernemer verdient door zijn website gemakkelijk een paar duizend euro extra per jaar. Een succesvolle ondernemer verdient met zijn website maar liefst €30.000 per jaar extra. Deze succesvolle ondernemers geven aan dat hier 3 factoren belangrijk voor zijn.
De eerste is professioneel en consistent design, dit geeft herkenbaarheid en straalt betrouwbaarheid uit naar je potentiële klanten. Tweede belangrijke factor is een duidelijke en slimme structuur in je website. En als laatste: regelmatig updaten!

Nieuwe website laten maken

Je nieuwe website moet natuurlijk goed bij jou en je bedrijf passen. Zoek daarom een webdesign bureau die niet alleen technisch een goede site in elkaar kan zetten, maar ook oog heeft voor detail. De uitstraling is namelijk de eerste indruk op je nieuwe klant.
Heb je al nagedacht over de content op je nieuwe website? Je foto’s en teksten zijn ook een belangrijk onderdeel. De meeste ZZP webbouwers zijn geen ster in het schrijven van pakkende teksten of het schieten van prachtige plaatjes. Zit je er ook niet op te wachten om dit zelf te doen? Kies dan een webdesign bureau met meerdere specialisten in huis. Denk aan een tekstschrijven voor jouw webteksten en een echte fotograaf voor al het beeldmateriaal voor op jouw website. 

Maintain Design is een jong en fris webdesign bureau Arnhem. Ze luisteren goed naar jouw wensen. Met hun kennis bouwen ze moderne, professionele en klantvriendelijke websites die passen bij jouw onderneming! Maintain is flexibel en zorgt dat jij alles uit jouw website kan halen. Bekijk dus snel dit webdesign bureau in Arnhem voor jouw bedrijf.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *